Jumaat, 10 April 2009

who am i.....

april 2009.....
dah 21 tahun kita hidup di bumi ini... masih lagi kita ingat bagaimana kita berjalan?? andai dapat ditayangkan semula semua itu pasti kita akan rasa sayu dan bangga...

hari ini merupakan hari yang cukup puas hati... (xdak kena mengena ngn intro ats) last report sesi dah sia.. puas hati aku.... tambah plak team gua... the blues.. meneng 3-1 ngn the koops.. (liverpool). Memang cantik r game pg td... gerard xleh wat apa... torres kena mark habis ngn terry n alex...

Tp best2 pun aku ngntok gila.... 48 jam tanpa tidur.. wat report tu r. nk tulis skrip yang malas. Dah macam penulis skrip filem polak rasonyo den ni... bayangkan nk kena dengar balik video yang dekat setongah jam 2 pastu nak salin balik skrip... dah la klien banyak membebel.. hahaha...(kepada klien.. rilek2)...
Tapi....
sedih gak ar.. petang td merupakan lab (makmal) last kami ngn puan noryati..... dia siap bawak kek yang dia buat sendiri lg.... sedih pulak raso....
ilmu dan cara dia yang berhemah wat aku rasa respek kat dia walaupun kadang2 slalu gak pala otak aku nk tanya soalan pelik2....
dari dia r aku dapat kemahiran secara amali pasal b&k ni..

TERIMA KASIH PUAN...
JASAMU DIKENANG....

1 comments:

handhalah ibnu kamil berkata...

huk aloh..

sentimental jugak mamat rock neh,
sejak bila weh
hahaha.

~terima kasih puan~
ahaks

Template by:
Free Blog Templates